با خوردن این آب میوه فشار خون خود را پایین بیاورید!
آب چغندر و آب انار سرشار از آنتیاکسیدانهایی هستند که ممکن است با سازوکارهای متفاوت به کاهش فشار خون کمک کنند. چغندر دارای ترکیبات قوی همچون اسید کافئیک و نیتراتهاست که اثر سریعتری بر فشار خون دارند، در حالی که انار حاوی پلیفنولهاست که در مدت چند هفته یا چند ماه میتوانند بهتدریج فشار خون را پایین بیاورند.
به گزارش پارسینه ؛ آنتیاکسیدانهای موجود در آب چغندر و آب انار، فواید بیشتری فراتر از «اثر بر فشار خون» دارند، از جمله:
بهبود کلسترول: نیتراتهای موجود در چغندر میتوانند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش دهند، در حالی که پلیفنولهای انار از اکسیداسیون LDL جلوگیری میکنند؛ فرآیندی که به تشکیل پلاک در شریانها کمک میکند.
عملکرد شناختی: اکسید نیتریک حاصل از چغندر میتواند جریان خون به مغز را افزایش دهد و شاید عملکرد مغز را تقویت کند. پلیفنولهایی که در روده به اورولیتین A تبدیل میشوند ممکن است در برابر آلزایمر محافظت ایجاد کنند.
سرطان: تحقیقات مقدماتی نشان داده که بتالینهای موجود در چغندر ممکن است از رشد تومورها و ایجاد رگهای تغذیهکننده سلولهای سرطانی جلوگیری کنند. پلیفنولهای موجود در انار نیز ممکن است رشد و گسترش سلولهای سرطان پروستات را کاهش دهند.
ارسال نظر